Finalitzades les obres de renovació de la xarxa d’aigua de l’Ajup

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua de l'Ajup ja s'han finalitzat. La inversió, valorada en 48.000 euros, forma part del desplegament del Pla Director d’Abastament d’Aigua Potable, i permetrà millorar el rendiment de la xarxa i la seva futura interconnexió amb Aiguaviva. L’actuació ha suposat la renovació de 396 ml de canonada i la instal·lació de dos nous hidrants.

Al llarg del passat mes d’abril, s’han executat les obres de millora d’un tram de la xarxa d’aigua potable del carrer Llorenç Trias i la totalitat de la xarxa del carrer Manolo Hugué. En total, s’han renovat 396 ml de canonada amb la incorporació de dos nous hidrants i la modificació de 16 escomeses particulars. El traçat de la nova xarxa s’ha realitzat per la calçada mitjançant rasadora per la dificultat de treballar per la vorera, on la presència dels serveis de gas, llum i la mateixa xarxa d’aigua haurien incrementat els costos i els terminis d’execució de forma considerable.

Aquesta millora, inclosa al Pla Director d’Abastament d’Aigua Potable, servirà per augmentar el rendiment de la xarxa del sector de la Puntaire, i en un futur permetrà la connexió amb la urbanització veïna d’Aiguaviva, atès que s’han incrementat els diàmetres per poder assumir el cabal dels hidrants i la futura demanda del sector d’Aiguaviva.

Galeria de fotogràfies

Dimecres, 8 Maig, 2019 - 10:45
Error al visualitzar la imatge