Avís legal

Pel fet que vostè accedeix, consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer automatitzat propietat de Gusam s.a., finalitat del qual és oferir-li els serveis que està sol.licitant.

Gusam s.a., amb el número de NIF. A-63083356, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la seva alteració i pèrdua i el tractament o l'accés no autoritzats, amb què es compleix amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 que s'escau en el Reglament de Mesures de Seguretat.

Si ha remès un email i desitja eliminar la seva adreça de correu de la nostra Base de Dades, escrigui'ns indicant a l'assumpte ESBORRAR i la seva adreça serà donada de baixa. Si desitja rebre informació addicional o exercir qualsevol dels seus drets pot fer arribar un email a gusam@arenysdemunt.cat Segons la LSSI-CE (Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico) i la vigent Ley Orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Espanyola pot exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades personals dirigint-se al responsable de fitxer:

Gusam s.a.
Rambla Francesc Macià, 59 
08358 Arenys de Munt