CANVI DEL CAP DE SERVEI D’AIGÜES D’ARENYS

Aquesta setmana s’ha produït el relleu del Cap de Servei d’Aigües d’Arenys, Enric Gornés, que deixa l’empresa municipal per incorporar-se a una societat pública de Barcelona, més a prop del seu domicili, i on també desenvoluparà tasques relacionades amb la gestió pública de l’aigua.

Enric Gornés ha estat 5 anys al capdavant del servei d’aigua i clavegueram d’Arenys de Munt. Es va incorporar al càrrec quan Aigües d’Arenys portava pocs mesos gestionant el servei i en plena implantació del mateix. La seva contribució a la consolidació d’Aigües d’Arenys ha estat decisiva durant tot aquest temps, aportant el seu coneixement, les seves capacitats i habilitats de manera continuada. El seu dinamisme i proactivitat l’han portat a ser una figura coneguda i habitual al poble.

Després de la convocatòria i procés de selecció corresponents, el dimecres passat s’ha incorporat a Aigües d’Arenys el nou Cap de Servei. Es tracta de l’Àlex Sola, de 37 anys, Enginyer d’Obres Públiques en l’especialitat de Transports i Serveis Urbans i amb una llarga experiència laboral en l’àmbit de les obres públiques, concretament en la canalització de xarxes d’aigua potable, clavegueram i drenatge.

Josep Sánchez, com a President de Gusam i 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, ha lliurat a Enric Gornés una placa de vidre amb el logotip d’AIGÜES D’ARENYS, en agraïment a la seva dedicació i implicació durant aquests anys i com a record del seu pas per l’empresa municipal GUSAM.

Dijous, 25 Maig, 2017 - 13:08
Error al visualitzar la imatge