VISITA GUIADA A LES INSTAL•LACIONS D’AIGÜES D’ARENYS

El passat dimarts 3 de maig, personal d'Aigües d'Arenys va realitzar una visita guiada per les instal·lacions adscrites al servei d'aigua i clavegueram, amb Regidors/es i membres del Consell d'administració de GUSAM.

L’objectiu principal d’aquesta visita era donar a conèixer les instal·lacions del servei d'aigua (dipòsits, pous, magatzem i altres) així com diversos punts de la xarxa de subministrament.

En el marc d'aquesta visita, també es van mostrar algunes de les actuacions i millores realitzades per Aigües d'Arenys en els darrers temps. D’altra banda, es va aprofitar l’itinerari per explicar quines són les actuacions previstes en el Pla Director d'Abastament d'aigua potable i la seva localització.

El recorregut va iniciar-se en el Dipòsit de l'Ajup, titularitat del Consell Comarcal del Maresme, principal proveïdor d'aigua en alta de la nostra població. Posteriorment, va continuar pels dipòsits de La Puntaire i Sant Carles i els pous Pruna i Beato, així com el magatzem annex. La visita va finalitzar a les instal·lacions de Can Cornell, que inclouen el dipòsit, el pou i les edificacions annexes.

Com a conclusió principal, cal destacar la voluntat compartida de seguir treballant per millorar les instal·lacions, amb la finalitat d'oferir un servei de millor qualitat a la nostra vila. Una altra conclusió destacable que va sorgir arran d’aquesta visita, va ser la possibilitat d'oferir aquest tipus d’itinerari a d'altres col·lectius interessats, com, per exemple, alumnes i personal de les escoles o instituts del poble.

Dimecres, 11 Maig, 2016 - 11:01
Error al visualitzar la imatge
AdjuntMida
20160503_191243.png1.11 MB